Nieuws

Intake en behandeling mogelijk tijdens deze Coronacrisis!

Ook in deze volgende lockdown periode vanaf december 2021 staan wij voor u klaar. We nemen alle coronaregels in acht, werken met mondkapjes. Als u liever geen live contact wil is het mogelijk om de behandeling met beeldbellen plaats te laten vinden al dan niet met de inzet van het e-health programma mijnpijnprogramma.online. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

mijnpijnprogramma.online is een e-health programma ter ondersteuning van de chronisch pijn behandeling. Deze wordt ingezet naast de behandeling en is ter verdieping om beter met de chronische pijn te leren omgaan. In dit programma zit ook een chat functie zodat je makkelijk contact kan zoeken met je therapeut. Als u hier belangstelling voor heeft kunt u dit aangeven bij Nienke en wordt u als u in behandeling bent per mail uitgenodigd door haar.

Ook werken we vanaf september 2019 met de VR bril van Reducept. Een virtual reality bril die, naast de behandeling, door middel van educatie en spelletjes er voor kan zorgen dat u minder pijn gaat ervaren. U kunt aangeven bij Nienke of u hiermee wilt werken

In april 2021 heeft Nienke zich gespecialiseerd om naast chronische pijnpatiënten ook mensen met Functionele Neurologische Stoornissen (FNS) te behandelen. Dit kan alleen plaats vinden na een diagnose door de neuroloog.

Paula en Nienke zijn volledig gevaccineerd.